Jön a Next Top Model Hungary döntője!

Jön a Next Top Model Hungary döntője!

Tizenkét hét után vasárnap este kiderül, melyik az a lány, aki megnyeri a Next Top Model Hungary nem mindennapi versenyét. A döntőben Czibolya Niki, Kouyaté Hawa, Mészáros Lili és Vidéki Vivi igyekszik meggyőzni a TV2 sikerműsorának zsűrijét. A lányok többször is kifutóra lépnek, valamint Tombor Zoltán kamerája előtt is bizonyítaniuk kell. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.
Legfájóbb traumáikkal kell szembenézniük a Next Top Model Hungary versenyzőinek

Legfájóbb traumáikkal kell szembenézniük a Next Top Model Hungary versenyzőinek

Hétről hétre egyre nagyobb kihívásokkal néznek szembe a Next Top Model Hungary versenyzői, hogy egyre közelebb kerüljenek a műsor döntőjéhez. A lányoknak ezúttal legfájóbb traumáikkal kell szembenézniük egy különleges fotózáson. A még tizenhárom versenyben lévő szépség testére azok a szavak kerülnek, amelyekkel a legtöbbet bántották őket. Az így készült fotókkal pedig fontos üzenetet fogalmaznak meg, miközben fájó lelki sebeket tépnek fel Trunkó Bálint kamerája előtt.
Félelemkeltő állatokkal fotózkodnak a Next Top Model Hungary szépségei

Félelemkeltő állatokkal fotózkodnak a Next Top Model Hungary szépségei

Sziszegő csótány, tarantula, kígyó, varangy, leguán, patkány – egyik állat sem olyan, amelyet az ember boldogan enged közel magához. A Next Top Model Hungary még versenyben lévő tizenegy szépsége sem lelkes, amikor kiderül, hogy nem csak egy fotón kell szerepelniük a korántsem aranyos állatokkal, hanem a fejükre, arcukra, nyakukra helyezik a nem mindennapi partnereiket. Sírásra azonban nem csak az extrém fotózás ad okot, hanem a villában uralkodó egyre nagyobb feszültség is.
Március 17-én indul a Next Top Model Hungary

Március 17-én indul a Next Top Model Hungary

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, ahol az álmok valóra válnak. Az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.