HONOR 36 elismerést kapott a nemzetközi médiától  az IFA 2023-on

HONOR 36 elismerést kapott a nemzetközi médiától az IFA 2023-on

A HONOR a berlini IFA 2023-on bemutatta a legkönnyebb és legvékonyabb befelé hajlítható HONOR Magic V2 készülékét, valamint a kifelé hajlítható új koncepcióját, a HONOR V Purse-t, így kínálva korlátlan lehetőséget a stílus és önkifejezés terén. Több nemzetközi vezető médium is az IFA legjobbjaként emelte ki a két hajlítható készüléket, elismerve a HONOR hajlítható portfóliójának innovatív tervezését, figitális jellegét és fenntarthatóságát. (A „figitális” – angolul phygital – a fizikai és a digitális szavak összekapcsolódásából született. Lényege, hogy a készülék nem csak digitálisan, hanem fizikailag is hozzáad a felhasználói élményhez.)
A HONOR bemutatta a holnap okostelefonjait az IFA 2023-on

A HONOR bemutatta a holnap okostelefonjait az IFA 2023-on

A HONOR tartotta az IFA 2023 konferencia nyitóelőadását, amelyen bemutatta stratégiai vízióját a jövő okostelefonjai terén. A „Nyiss a holnapra” című nyitóelőadásban George Zhao, a vállalat vezérigazgatója vázolta fel a cég elköteleződését az innovációk iránt, példaként a HONOR legkönnyebb és legvékonyabb hajlítható okostelefonját, a Magic V2-t említette. A márka bemutatta a HONOR V Purse-t is, egy új koncepciót, amely a hajlítható okostelefont viselhető, divatorientált kézi táskaként gondolja újra, korlátlan lehetőséget kínálva ezzel a stílus és az önkifejezés tekintetében.
Az LG az IFA-n mutatja be új, fenntartható energiagazdálkodási megoldását

Az LG az IFA-n mutatja be új, fenntartható energiagazdálkodási megoldását

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon demonstrálja a fenntarthatóbb életmódról alkotott elképzeléseit a vállalat Net Zero House nevű standján. Az LG a helyszínen egy olyan átfogó energiagazdálkodási koncepciót mutat be, amely intergálja a háztartási energiamenedzsmentet, valamint a teljeskörű fűtést és hűtést. A Home Energy Platform nevű megoldás egy energiatároló rendszerből (Energy Storing System, ESS) és a Therma V™ R290 Monobloc levegő-víz hőszivattyúból (Air to Water Heat Pump, AWHP) áll.
A fenntartható élet mindenki számára öröm címmel nyitotta meg kiállítási standját a 2023-as IFA-n az LG

A fenntartható élet mindenki számára öröm címmel nyitotta meg kiállítási standját a 2023-as IFA-n az LG

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon egy fenntartható településkoncepció keretében (LG Sustainable Village) mutatja be a környezettudatos életmóddal kapcsolatos elképzeléseit. A vállalat a kiállítási standján prémium kategóriás, kiemelkedő teljesítményű készülékeinek és megoldásainak egész sorát mutatja be, A fenntartható élet mindenki számára öröm címmel.
A Samsung a SmartThings megoldásaival teremt kapcsolatot emberek és eszközök között a 2023-as IFA kiállításon

A Samsung a SmartThings megoldásaival teremt kapcsolatot emberek és eszközök között a 2023-as IFA kiállításon

A Samsung az IFA 2023 kiállításon mutatja be az összekapcsolt otthonokra irányuló újításait és SmartThings megoldásaira vonatkozó elképzeléseit. Az új lehetőségekkel a felhasználók Európa-szerte olyan témákra helyezhetnek még nagyobb hangsúlyt, mint az energiafelhasználás, a fokozott biztonság, a szórakozáshoz való hozzáférés vagy a hatékonyabb mindennapi élet elősegítésének kérdése. A folyamatosan bővülő SmartThings ökoszisztéma már 285 millió felhasználót támogat egyetlen olyan alkalmazással, amellyel több készüléket összekapcsolva, zökkenőmentesen és személyre szabottan irányíthatják otthonukat. A vállalat a rendezvényen a legújabb, otthoni technológiákkal és felhasználói igényekkel kapcsolatos regionális kutatását is bemutatta.
1/4