A kiberbiztonságot kutatják az ELTE-n

A kiberbiztonságot kutatják az ELTE-n

ELTE-OTP KIBERBIZTONSÁGI IPARI LABOR (KIBERLAB) néven kutatólabort hozott létre az Eötvös Loránd Tudományegyetem és az OTP Bank az ELTE Informatikai Karán, ahol a jövőben a pénzügyi informatikában használt biztonsági megoldások hatékonyságát és fejlesztési lehetőségeit kutatják.
Január 26:  Nyílt Nap az ELTE Informatika Karán

Január 26: Nyílt Nap az ELTE Informatika Karán

Január 26-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Nyílt Napot tart.
Vezető helyen az ELTE informatikai kar

Vezető helyen az ELTE informatikai kar

A Diploma 2024 kiadványban a HVG nyilvánosságra hozta a legjobb egyetemek összesített rangsorát és a képzési területek szerinti listákat. Az idén is az ELTE Informatikai Kar lett az első az informatikai képzésterületi rangsorban a hallgatói kiválóság alapján, a karok összesített rangsorában a hallgatói kiválóság alapján pedig országosan a harmadik.
Uniós elismerés a Biomaps-nek

Uniós elismerés a Biomaps-nek

Az EU Erasmus+ Irodája „jó gyakorlat″ minősítést adományozott az ELTE IK Térképtudományi és Geoinformatikai Intézet részvételével lezajlott Biographical map library of European authors projektnek.
Hetvenéves a térképészképzés az ELTE-n

Hetvenéves a térképészképzés az ELTE-n

Az ELTE lágymányosi campusán rendezett Térképészeti Tudományos Napon történeti visszatekintéssel, díjátadóval és tudományos előadásokkal ünnepelték az évfordulót.
2/8