A kieső forgalmat nem pótolják a belföldi vendégek a hazai turizmusban

A kieső forgalmat nem pótolják a belföldi vendégek a hazai turizmusban

Belföldi turistákkal nyitnak a szállodák, az üzleti utazók hamarosan visszatérhetnek, a konferenciákra azonban még várni kell.
Maráczi Imre: gasztrotrendeket csak a vendégekkel együtt tudunk teremteni

Maráczi Imre: gasztrotrendeket csak a vendégekkel együtt tudunk teremteni

Korunk séfjének sokkal többet kell tudnia a főzésnél, gyakorlatilag meg kell haladnia a korábbi évtizedek berögzült gondolkodásmódját.
A szolgáltatás eladásához több kreativitásra van szükség

A szolgáltatás eladásához több kreativitásra van szükség

Az Internet Hungary konferencia második napjának Brand Hungary szekciójának összefoglalójában már hazai példák is előkerülnek a tuti márkaépítésre.
A kieső forgalmat nem pótolják a belföldi vendégek a hazai turizmusban

A kieső forgalmat nem pótolják a belföldi vendégek a hazai turizmusban

Belföldi turistákkal nyitnak a szállodák, az üzleti utazók hamarosan visszatérhetnek, a konferenciákra azonban még várni kell.
Ha ez a szakma nem képes az emberekről szólni, akkor semmi más - interjú a Danubius Hotels vezérigazgatójával

Ha ez a szakma nem képes az emberekről szólni, akkor semmi más - interjú a Danubius Hotels vezérigazgatójával

Kovács Balázzsal beszélgettünk ember- és brandkezelésről, intuícióról, az adatról és a magyar hotelpiac jövőjéről.
1/2