Az ARENA4 közvetíti Magyarországon a Der Klassikert

Az ARENA4 közvetíti Magyarországon a Der Klassikert

Igazi sportkavalkáddal készül a húsvéti hétvégére a Network4: a nyuszi Der Klassikert, Wrexham és Herta meccset, WTA/ATP teniszdöntőket, NASCAR futamot és európai futball topligák mérkőzéseit hozza el a nézőknek a következő napokban.
Szoboszlai Dominik: „Felálltunk a padlóról″

Szoboszlai Dominik: „Felálltunk a padlóról″

Hangos szóból nem volt hiány a félidőben a lipcsei csapat öltözőjében, ám a Bayern München – RB Leipzig csúcsrangadóján végül egygólos hátrányból fordított a vendégcsapat és 3-1-re megnyerték a bajnoki cím sorsát is befolyásoló csatát. Szoboszlai Dominiknak sorsdöntő szerep jutott a pályán, a Lipcse középcsatára gólra váltott tizenegyeséről és jövőbeni terveiről exkluzív interjút adott a meccs után az ARENA4 stábjának.
Sosem volt még ilyen gyors az Indy 500!

Sosem volt még ilyen gyors az Indy 500!

Vasárnap újra felbőgnek a motorok a világ legkultikusabb autóversenyén, az Indianapolis 500-on. Alex Palou rögtön több rekordot is megdöntött: ő az első spanyol, aki első helyet szerzett az Indy 500-on – ráadásul a valaha volt leggyorsabb, pole pozíciót érő átlagsebességgel. Négy kvalifikációs körének átlagsebessége 234,217 mérföld, vagyis 376,9357 kilométer/óra volt, ami a leggyorsabb a verseny 112 éves történetében. A második helyről startoló Rinus VeeKey mindössze .0040 másodperccel maradt el Palou mögött, vagyis soha nem volt még ilyen szoros a különbség az első és második között. Mindez páratlan izgalmakat vetít előre a versenyre, amelyet a magyar nézők is követhetnek az ARENA4 csatornán és a NET4+ streaming szolgáltatáson keresztül.