Érzelemre hangolt siker

Érzelemre hangolt siker

Nem a legtrükkösebb technológiai megoldás a siker kulcsa, hanem a fogyasztói igények minél alaposabb megértése és feltárása. Tolnai Ákos több vállalkozás esetében látta már, hogyan is kell ezeket az igényeket megismerni, és figyelembe venni a fejlesztés során, ami nagyban növeli a cégek sikerességét. Interjúnkban arról beszélgetünk, hogy mi tehet egy vállalkozást hosszú távon is sikeressé.
45 felett is pöröghetünk? Legyen mindig B terved!

45 felett is pöröghetünk? Legyen mindig B terved!

A szenior szakemberek nem szenvednek ötlethiányban, ha cégalapításba kezdenek. Tapasztalataik segítik őket a megfontoltabb döntésekben, így nagyobb eséllyel lesznek életképesek cégeik. A munkaerőpiacon nehézségekkel küzdő 45 év felettieknek nem csak a megélhetés biztosítása miatt érdemes vállalkozásba fogni, sokan régi vágyaikat tudják megvalósítani. A demográfiai trendek és az átalakuló munkaerőpiac miatt sokaknak lehet példaértékű és követendő a korábbi vezetők vállalkozói sikere, de aki nem érzi magát erre felkészültnek, az is jó, ha a fejében tart egy B tervet.
Az újrakezdés mestere

Az újrakezdés mestere

Bár néhány éve nem készített új filmet, nem mondott le a filmkészítésről Sas Tamás filmrendező, operatőr, sőt újabban étteremtulajdonos. Mint mondja, bár jók a magyar filmek, de sok a dilettáns megoldás, s egyébként is, a nemzeti filmezésnek ma már nem sok értelme van.