2021. május 24. 04:04Buglya GergelySzánj az olvasásra 8 percet!
Olyan világban élünk, ahol mindent mérünk. Interjúalanyunk pedig olyan helyen dolgozik, ahol azt is tudják, hogy a Sensational Burger nevű növényi alapú hamburger pogácsa előállítása átlagosan mintegy 80%-kal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár, mint egy átlagos marhahúsos burgeré.
Interjúk
2020. október 21. 06:04Buglya GergelySzánj az olvasásra 4 percet!
Fél évtized is lehet, hogy a szakmánk kiheverje az ütést, ha az előttünk álló hónapokban nem vagyunk körültekintőbbek, ugyanakkor bátrabbak is.
Marketing
2020. október 01. 08:40Buglya GergelySzánj az olvasásra 6 percet!
A kutató szerint a családfától a Covid-19 terjedési tulajdonságáig mindenben fel lehet, és fel is kell fedezni a hálózatokat. Nemcsak azért, hogy jobban megértsük, de azért is, hogy jobban menedzseljük a világot, amelyben élünk.
Interjúk
2020. szeptember 14. 07:00Buglya GergelySzánj az olvasásra 6 percet!
Már csak pár napig lehet nevezni!
Interjúk