Lippai Roland

Lippai Roland

Lippai Roland

Bemutatkozás

 

Újságíró, szerkesztő, blogger. A Figyelő gazdasági hetilap társadalom rovatát vezette, azt megelőzően közel egy évtizedig a Magyar Nemzet Online újságírója, majd vezető szerkesztője volt. Jelenleg szabadúszóként, illetve a Digital Hungary (digitalhungary.hu) felelős szerkesztőjeként dolgozik. Nyitottan áll a különböző területekhez, ám leginkább a nemek posztmodern problémái, a férfi-női szerepek, az „apa” és a fiatalok kérdésköre izgatja, de foglalkozik az egészségügy bizonyos aspektusaival, illetve az ember és a digitalizáció kapcsolatával is. Imád a szövegekkel bíbelődni s képtelen elhagyni az egyik „rossz szokását”: mindig minden mögött az embert keresi, azt, ami őt előre viszi, teljesítményre sarkallja, amitől ő maga "élővé" válik.

Zenekarában gitáros, bringázik és a maratonisták táborát gyarapítja.

 

Tovább az összes cikkéhez

Lippai Roland kapcsolódó cikkei

Liptai Claudia: Ott vagyok az emberek nappalijában

Liptai Claudia: Ott vagyok az emberek nappalijában

Hinni kell az álmokban és ki kell tűzni a célokat - állítja Liptai Claudia a digitalhungary.hu-nak. A népszerű műsorvezető-színésznő életét egyszerre jellemzi az ösztönösség és a tudatosság, az életet pedig rövidnek tartja ahhoz, hogy az ember rosszul érezze magát. Egy valami biztos: sosem lehet olyan mély egy gödör, hogy abból ne lehessen kimászni. S hogy a siker a fejébe szállt-e? Erre is választ kaptunk. Lippai Roland interjúja.
Baronits Gábor: a nézőt ki kell zökkenteni a mindennapokból

Baronits Gábor: a nézőt ki kell zökkenteni a mindennapokból

Minden egyes cél elérése csak újabb célokat jelöl ki számomra - mondta Baronits Gábor a digitalhungary.hu oldalnak. A színész visszautasítja, ha celebnek gondolják, emellett mély őszinteséggel beszél örömről és súlyos veszteségekről is. Interjúnkból kiderül az is, hogy vajon a színészek skizofrén módon élik-e az életüket.
Tóth Marci: amikor a bajnok vízilabdázó elfoglalja a konyhát

Tóth Marci: amikor a bajnok vízilabdázó elfoglalja a konyhát

Ha valaki megpróbál visszahúzni, már csak azért is kétszeres erővel küzdök - summázhatnánk Tóth Marci életfilozófiáját. A bajnok vízilabdázó szemeit még a tokiói olimpiára veti, de komoly tudatossággal készül a civil életre is. A kiváló sportoló motivációját elnézve biztosnak tűnik, hogy ahogy a vízben, úgy a gasztronómia ezerízű világában is megállja majd a helyét. Lippai Roland interjúja a digitalhungary.hu-n.
Gryllus Dorka: ha bizonyos dolgokat újra csinálhatnék, vagányabb lennék!

Gryllus Dorka: ha bizonyos dolgokat újra csinálhatnék, vagányabb lennék!

Nagyon gyorsan beszkennelem az embereket, számomra a személyesség nagyon fontos - fogalmazott a Digitalhungary.hu portálnak Gryllus Dorka. A színésznő szerepekről, kétlaki életről beszélt lapunknak.