Kovács Ágnes Lilla

Kovács Ágnes Lilla

Kovács Ágnes Lilla

Bemutatkozás

 

Kovács Ágnes Lilla közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, ösztöndíjasként emellett tanult a montreáli HEC-n és a Maastricht University-n is. Négy évig kontrollerként dolgozott a Kraft Foods Hungáriánál (ma Mondelēz), ezt követően a Magyar Rádiónál szerzett újságírói képesítést. A Figyelőhöz igazolt, ahol tíz évet töltött, ebből hatot rovatvezetőként. 2014-ben elvégzett egy business coach képzést, ehhez kapcsolódva felelős szerkesztőként jegyzi a közelmúltban megjelent 77 Új tanulságos történet vezetőkről coachoktól című könyvet. Jelenleg szabadúszó szerkesztő, újságíró, coach.
Tovább az összes cikkéhez

Kovács Ágnes Lilla kapcsolódó cikkei

Lépést kell tartani a fogyasztókkal! – interjú Vörös Csillával

Lépést kell tartani a fogyasztókkal! – interjú Vörös Csillával

Noha már 118 magyar nyelvű tévécsatorna közül válogathatunk, csupán három akad közöttük, amelynek a közönségaránya öt százalék feletti. Melyek ezek és igaz-e, hogy évről évre kevesebbet tévézünk? Hogyan maradhatnak talpon a tévépiaci szereplők? A Nielsen Közönségmérés Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
Robert Redford és a katasztrófaturizmus

Robert Redford és a katasztrófaturizmus

A kétnapos rendezvény első délutánján a Zöld teremben az élő videók térnyeréséről volt szó. Arról, hogy mind többen vannak, akik már az esti híradót sem várják meg. Őket azonnal ki kell szolgálni, ha hírről, információról van szó.
Fakanál és tűsarok

Fakanál és tűsarok

A konferencia első napjának délutánján a nőkről is szó esett. Hogyan, milyennek látjuk őket a reklámokban, sorozatokban – egyáltalán: milyen kép alakulhat ki bennünk a gyengébb nemről, ha tévézünk? E kérdéseket járták körül a meghívott szakértők.
Agyő, felelősség?

Agyő, felelősség?

Tudják, kik a Phomo-k? Nos, ők a megállás nélkül mobilozók. Róluk és a digitalizáció árnyoldalairól is szó esett Benkő Vilmos, a Speak Academy alapítójának kijózanító, tükröt tartó előadásán.