Így tudhatod meg, ha a Facebook barátod elhagyott!

Így tudhatod meg, ha a Facebook barátod elhagyott!
Tudni akarod, hogyan töröl valaki az ismerősei közül Facebookon? Itt a megoldás!

Az egyik ismert módja a Social Fixer böngésző bővítmény használata, amely bár sok funkcióval rendelkezik, nincs köztük a „pop-up” értesítés. Egy egyszerűbb megoldás az „Unfriend Notify for Facebook” – írja a LifeHacker.

Ez a bővítmény elérhető Google Chrome-ban és Mozilla Firefoxban is. A telepítését követően felugrik majd egy értesítés, ha valaki megsemmisíti az ismerősi viszonyotokat Facebookon. Emellett rá is kereshetsz bárkire az Ismerősök oldalon, akire ugyanezen okból gyanakodsz, és az „Elveszett barátok” (Lost Friends) fül alatt kutakodhatsz.

ku-xlarge


Forgács Mariann

Több mint 7 éve csapatával, az első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos ügyfélkörnek …