Nagy Sándor

Nagy Sándor

Nagy Sándor

G'Roby/E-Commerce Hungary

Bemutatkozás

A G’Roby Netshop Kft. ügyvezetője, a G’Roby Élelmiszer szupermarket hálózat informatikai igazgatója. 1992-ben, a G’Roby indulásakor mint üzletvezető kezdte a céges pályafutását, majd 1999-ben, az országban az elsők között kezdett el foglalkozni online értékesítés bevezetésével, internetes áruház kialakításával és működtetésével. A BIG FISH-sel közös projektben végül 2000 tavaszán indult útjára a groby.hu. A webáruházban azóta is töretlen a sikere, vezetése alatt számok szakmai díjat és elismerést nyert a G’Roby Online Szupermarket, és a mai napig tartja biztos piaci pozícióját az FMCG online piacon.

Végzettségét tekintve programozó, a mai napig fejleszti a G’Roby belső vállalatirányítási rendszereit, és aktívan részt vesz a webáruház működésének tervezésében, megújításában is.

Alapító tagja, 3 éven át elnökség, majd 2017 novemberétől elnöke az Ecommerce Hungary-nek.

Két gyermek édesapja, a munkán kívül legfőbb hobbija a futás és a kerékpározás.

Alapító tagja, és elnöke a Túravezető Oktatók Sportegyesületének (http://www.turavezetes.hu), több mint 18 éve oktat tájékozódást és túravezetést.

Nagy Sándor kapcsolódó cikkei

Eladás nagy mennyiségben, kiszolgálás személyre szabottan

Eladás nagy mennyiségben, kiszolgálás személyre szabottan

FMCG kereskedelem és az egyedi szolgáltatás, limitált és célzott marketing - Nagy Sándort, a G´Roby ügyvezetőjét kérdeztük.