Téged érdekel, hogy biztonságos körülmények között készül-e az ételed az étteremben?

Téged érdekel, hogy biztonságos körülmények között készül-e az ételed az étteremben?

Egy étterembe betérve a munkatársak megjelenése vagy a mosdók tisztasága „mesél” nekünk az üzlet vezetői által megkövetelt tisztaságról, abba viszont nem láthatunk bele, hogy mi zajlik a színfalak mögött. A vendéglátóhelyek működésével kapcsolatos kötelezettségeket szigorú jogszabályi háttér határozza meg, mégis sok esetben találnak hiányosságokat és szabálytalanságokat az illetékes szakhatóságok. Ez akár a szabálysértő üzletek működésének felfüggesztéséhez is vezethet.
Nonprofit szervezetet támogat egy helyi étterem

Nonprofit szervezetet támogat egy helyi étterem

Százezer forintot juttatott el a KórházSuli program számára.
Fehéríti a gazdaságot és új munkahelyeket teremt az új magyar startup

Fehéríti a gazdaságot és új munkahelyeket teremt az új magyar startup

Szeptember közepén indult útjára az éttermeket és futárokat összekapcsoló magyar startup.
Kiemelkedő eredményekkel zárta a 2021-es évet a vendéglátás

Kiemelkedő eredményekkel zárta a 2021-es évet a vendéglátás

Kiemelkedő eredményekkel zárta a 2021-es évet a vendéglátás. Az online kassza adatok alapján csaknem 26%-kal több bevétel realizálódott, mint egy évvel korábban, és kevesebb, mint 3%-kal marad el a 2019-es számoktól. Budapest szerepe az országos vendéglátásban kezd visszaállni a korábbi szintre, amely a nemzetközi forgalom élénkülésével várhatóan tovább erősödik.
A gasztronómiát is felforgatják a magyar startupok

A gasztronómiát is felforgatják a magyar startupok

Pizza házhozszállítás tizenöt percen belül, naprakész borturisztikai információk egy gombnyomásra, asztalfoglalás a neten az ország legmenőbb éttermeibe – néhány azok közül a megoldások közül, melyekkel magyar startupok hoznak új színt a hazai vendéglátós palettára.
1/2