Megérkezett a málna ízű, alacsony kalóriatartalmú Dreher 24

Megérkezett a málna ízű, alacsony kalóriatartalmú Dreher 24

Már kapható a boltokban az alkoholmentes Dreher 24 legújabb, frissítő málna ízű variánsa. A termék nem csak ízesítésében új, de a portfólió többi termékével összevetve alacsony a kalóriatartalma.
Szavaz az ország: készül az Ország Söre, jön az Országos Csapfoglalás!

Szavaz az ország: készül az Ország Söre, jön az Országos Csapfoglalás!

Ma rajtolt el az az országos online szavazás, ahol a sörrajongók eldönthetik, hogy milyen, teljesen egyedi és újonnan megalkotott recept alapján készüljön el az Ország Söre, illetve arra is voksolhatnak, hogy melyik kézműves főzde viselje az Ország Kisüzemi Főzdéje címet. Az idei verseny újdonsága az Országos Csapfoglalás: a legtöbb szavazatot kapott recept alapján lefőzött Ország Söre egyszerre, egy időben debütál majd több budapesti sörözőben és hazánk nagyobb városaiban.
Lassíts le és éld meg a pillanatot! – biztat legújabb kampányában a Gösser

Lassíts le és éld meg a pillanatot! – biztat legújabb kampányában a Gösser

Hűsítő kortyokkal és magával ragadó képsorokkal indult május 15-én a Gösser új kampánya. Fejet hajt a tradíciók előtt, mégis elrugaszkodik a megszokott reklámoktól. A sörmárka arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy tartsanak bátran szünetet és adják át magukat az értékes pillanatoknak, hiszen az élet így lehet: Gut. Besser. Gösser.
A belgák mesterséges intelligencia segítségével főznének még finomabb söröket

A belgák mesterséges intelligencia segítségével főznének még finomabb söröket

A belga sörök ízére kevesen panaszkodhatnak az elkötelezett sörrajongók közül, de belga kutatók szerint még mindig lehet rajtuk javítani. A Leuveni Katolikus Egyetem genetikaprofesszora, Kevin Verstrepen szerint a mesterséges intelligencia (AI) segíthet szétszálazni az ember aromaérzékelésének bonyolult kapcsolatrendszerét. - írja a Qubit.
Sört alkottak a BGE hallgatói

Sört alkottak a BGE hallgatói

Nemcsak íz, hanem megjelenés szempontjából is formabontó a BGE hallgatói által megalkotott első sörkülönlegesség, a mélykék színű, feketebodzás gose típusú ital. Az egyetem magyar sörkultúráról szóló kurzusán a hallgatók tapasztalati úton sajátíthatják el a kisüzemi sörfőzés minden fogását, és egy házi verseny keretében saját sörtalálmányukat is megalkothatják. Így született meg a BGE első söre, amely a One Beer csapatának mentorálásával került forgalomba. Időközben elkészült a második, egy milk stout típusú BGE sör is, amely a február 23-24-én megrendezésre kerülő VIII. Indoor Sörfesztiválon debütál. A BGE Business Podcast legújabb adásában pedig a kurzus megálmodóitól hallhatunk érdekességeket.
1/2