Még szorosabb lesz a technológia és az ember kapcsolata

Még szorosabb lesz a technológia és az ember kapcsolata

A Huawei szerint hamarosan a technológiai forradalom újabb időszakába, az „Intelligens Korba” lépünk, amelyben kifinomultabbá válik az emberek és készülékek közötti kapcsolat, a mesterséges intelligencia (MI) eljövetele még okosabb és hatékonyabb kapcsolattartási módokat tesz lehetővé a készülékekkel.
Szelfimániás vagy? Akkor erre a pályázatra  nevezned kell!

Szelfimániás vagy? Akkor erre a pályázatra nevezned kell!

Március 19-ég lehete nevezni a Huawei és a londoni Saatchi Gallery nagyszabású #SaatchiSelfie fotópályázatára. A cikkből az is kiderül, hogy miről is van szó, amikor szelfiről beszélünk.
Digitalizációs vízió:  Huawei és az BYD hosszú távra terveznek

Digitalizációs vízió: Huawei és az BYD hosszú távra terveznek

Magyarország a digitális technológiák fejlesztésének regionális központjává kíván válni - hangsúlyozta vendéglátóinak Varga Mihály a kínai Sencsenben a telekommunikációs termékeket gyártó Huaweinél, és az elektromos járműveket és akkumulátorokat előállító Build Your Dreamsnél (BYD) tett szerdai látogatásán.
Csak száz darab van belőle: te is megveheted a Huawei csúcsmobilját!

Csak száz darab van belőle: te is megveheted a Huawei csúcsmobilját!

Szerdától limitált példányszámban Magyarországon is elérhető a Huawei csúcskészüléke, az egyedi formatervezésű PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9. A szupergyors telefonból mindössze 100 darab kerül forgalomba Magyarországon az Extreme Digital webáruházában, valamint a Media Markt webáruházában és kiemelt üzleteiben.
Még biztonságosabbá tennék a felhőt

Még biztonságosabbá tennék a felhőt

A Felhő Biztonsági Szövetség (Cloud Security Alliance, CSA) beválasztotta vezető tanácsadó testületének tagjai közé a Huawei-t - jelentette be a vállalat.
1/6